2 Kronieken 16:9 "Want de ogen van de HEERE trekken over de hele aarde, om Zich sterk te bewijzen aan hen van wie het hart volkomen is met Hem."

Jesaja 40:10 "Zie, de Heere HEERE! Met kracht zal Hij komen, en Zijn arm zal heersen. Zie, Zijn loon heeft Hij bij Zich, Zijn arbeidsloon gaat voor ...

Psalm 42:2-3 "Zoals een hert schreeuwt naar de waterstromen, zo schreeuwt mijn ziel tot U, o God! Mijn ziel dorst naar God, naar de levende God."

Psalm 65:3,6,8 "U hoort het gebed Met ontzagwekkende daden antwoordt U ons in gerechtigheid, o God van ons heil, Die het bruisen van de zeeën stilt, ...

Prev Next

Locaties voor gebed
Naast persoonlijk gebed is heeft God ons ook het gezamelijk gebed gegeven. Wellicht is dit iets wat u niet (meer) kent. Op de dag van Jezus helevaart zin de discipelen bij elkaar gekomen, samen met andere gelovigen, en tien dagen lang doorgebracht in gebed voordat Gods kracht kwam in de uitstorting van de Heilige Geest. Denkt u dat zij allemaal apart in een kamer hebben gebeden? Wij denken van niet. We moedigen u daarom aan een van de gebedsgroepen die u op deze kaart vindt te bezoeken.

Hoe kan ik zelf deelnemen

Wanneer u in contact wilt komen met een van de gebedsgroepen kunt u contact met ons opnemen of zelf contact opnemen door op de betreffende gebedsgroep te klikken.

Hoe meld ik mijn groep

Misschien kent u broeders en zusters en wilt u zelf een gebedsgroep oprichten. We komen graag met u in contact om u hierbij te helpen. Ook als u uw eigen groep wilt aanmelden, kunt u dat hier doen. Vul dan uw gegevens in bij het contactformulier.